Започнете со онлајн
продавница веднаш!

Ние ви нудиме платформа која овозможува да го развиете вашиот бизнис надвор од вашиот магацин.

Како функционира?

Сопствена администрација
Добивате админ панел поврзан со база на податоци, кој ќе ви служи за правење брзи и лесни промени во вашите продукти.

Покрај тоа што вашите продукти ќе ви бидат лесно достапни преку админ панелот, вие исто така ќе имат тотална контрола врз нив.

Платежен систем
Вашата продавница може да биде поврзана со платежен систем кој ќе им дозволи на вашите корисници да плаќаат со дeбитна или кредитна картичка, ваков македонски систем е Casys.

Вашите купувачи ќе можат да плаќаат со картички, наместо да плаќаат на врата. Со тоа, процесот на купување се олеснува, за купувачот, а и за продавачот.

Аналитика
Ваше право е да си поврзите aлатки за аналитика од Гугл(Google) или од Фејсбук(Facebook), поврзувањето со алатките за аналитика е многу лесно со помош на додатоци, а ако неможете да го поврзете, ние ќе ви помогнеме.

Одлична корисничка подршка
Ќе добиете одлична корисничка подршка од нас, по е-пошта или по телефон. Исто така ќе ви овозможиме да бидете секогаш достапни за вашите купувачи, преку фејсбук или друга алатка за корисничка подршка.

Попусти, промоции и купони
Одредете ги попустите за вашите производи, бидете двигател на вашиот бизнис. Зголемете ја продажбата со помош на најразлични промоции, кои ги овозможува платформата. Имате проблем со продажбата на одреден производ, решението е тука ПУШТЕТЕ КУПОН!

Уникатен дизајн и мобилна верзија
Врз основа на вашите потреби добивате уникатен дизајн, уникатна онлајн продавница и мобилна верзија за истата. Со наша помош, со заеднички идеи ќе го изработиме вашиот уникатен дизајн, по вашите желби и потреби. Базирано на потребите на вашиот бизнис, го одбирате соодветниот пакет.

ПАКЕТИ

EASY
Неограничено производи
5 GB простор
100 GB трансфер
Регистрација на домен
1 професионална е-пошта
IP & SSL (Shared)
Неделен back-up
Бесплатна инсталација
Наплата со картички
E-mail поддршка
Телефонска поддршка

8.990ден./год

1.097ден./мес

STANDARD
Неограничено производи
30 GB простор
Неограничен трансфер
Регистрација на домен
20 професионални е-пошти
IP & SSL (Shared)
Неделен back-up
Бесплатна инсталација
Наплата со картички
E-mail поддршка
Телефонска поддршка

14.990ден./год

1.697ден./мес

ULTIMATE
Неограничено производи
Неограничен простор
Неограничен трансфер
Регистрација на домен
Негораничени професионални е-пошти
IP & SSL (Shared)
Неделен back-up
Наплата со картички
E-mail поддршка
Телефонска поддршка
Бесплатна инсталација

19.990ден./год

2.097ден./мес

КАКО ДА ЗАПОЧНАМ?

ПОПОЛНУВАТЕ ФОРМУЛАР
Го полнувате формуларот за нарачка, со што не известувате дека сте заинтересирани за Ваша интернет продавница, каде што ги праќате информациите за вас, како да ве контактираме и кој пакет го сакте.

ВЕ КОНТАКТИРАМЕ
Ве контактира одговорно лице од одделот за продажба и маркетинг, кој ви ги појаснува сите детали што ве интересираат, и вие одлучувате дали сакате да нарачате некој од понудените пакети за интернетпродавница.

ДОГОВОР
Склучувате договор за Вашата интернет продавница врз основа на претходно договореното со одговорното лице од одделот за продажба и маркетинг.

СЕТИРАЊЕ НА ПРОДАВНИЦАТА
Ја сетираме продавницата според пакетот што сте го одбрале (инсталација, јазично сетирање, сетирање на модули, сетирање на плаќање).

ТЕСТИРАЊЕ
Ја тестираме продавницата, и кога ќе е потполно функционална е спремна за официјлно лансирање.

ФИНИШ
Официјално ја преземате интернет продавницата, и сте спремини за продажба преку вашата продавница.

ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

ДАЛИ ИМА ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ?
Сите трошоци во врска со интернет продавницата точно се договараат и се наведени во финалниот договор.

САКАМ ДРУГ ДИЗАЈН
Може да добиете друг дизајн освен понудените бесплатни дизајни или пак специјлно дизајнирана веб продавница по ваша желба, но за тоа се доплаќа доплнително.

КАКОВ ВИД НА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ДОБИВАМ?
Секој клент добива посебно кориничко име и лозинка со кој се логира на страницата за поддршка секогаш кога има проблем со функционалноста на интернет продавницата (тука не спаѓа внесување на призводи, менаџирање на проиводи, изработка на банери, вметнување на слики итн.)

КОЈ СЕ ГРИЖИ ЗА МОЈАТА ПРОДАВНИЦА?
Вие потполно ја оддржувате и менаџирате (вметнување на производи, вметнување на слики, промена на цени, вметнување на банери итн.). Доколку сакате има можност и ние да ја менаџираме за Вас, но тоа се договара дополнително.

КАДЕ СЕ ИНСТАЛИРА ПРОДАВНИЦАТА?
Регистрацијата на доменот ја вршиме ние согласното договореното, продавницата се инсталира на нашите сервери со која ви обезбедуваме непречно функционрање.

КОЛКО ВРЕМЕ Е ПОТРЕБНО ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА НЕКОЈ ОД ПАКЕТИТЕ?
За реализација на некој од пакетите, сетирање, инсталирација, поврзување со домен процесот трае околу 7-10 дена. Доколку сакате модул за плаќање со кредитна картичка преку системот на Casys, тогаш процесот може да потрае и до 2-3 недели.

ДАЛИ ПРОДАВНИЦАТА Е ВО МОЈА СОПСТВЕНОСТ?
Продавницата е во наша сопственост, вие сте само корисник на услугата и одговарате за содржината на истатата додека трае договорот. Првата година хостингот и доменот ги обезбедуваме ние, а секоја наредна се наплаќаат по редовна цена.

НЕМАМ ФИРМА, ДАЛИ МОЖЕ ДА СИ КУПАМ ПАКЕТ ЗА Е-ПРОДАВНИЦА?
Се разбира дека да. Доколку немате регистрирано фирма, нема да ви биде достапна опција за плаќање преку кредитна/дебитна картичка.

РАСКИНУВАЊЕ НА ДОГОВОР
Договорот може да се раскине доколку некој од страните не се придржува до него. (Целокуните услови, права и обрски се наоѓаат во финалниот договор)

КОНТАКТ

Е-пошта: ebiz@visiting.mk
Телефон: 075 219 058